KOO  - SPECTRO

KOO SPECTRO LUCE GÖZLÜK

7.775,00 TL
6.997,50 TL
Havale ile : TL   6.647,63
Ürün kodu : T22747
Renk kodu : ST039699
RENK..

KIRMIZI KIRMIZI

Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • KOO Spectro Luce Kapsül Güneş Gözlüğü, büyük Polikarbonat Snoke Mirror lensiyle görüş netliğini artırır. 
    Zeiss® Anti-Reflektif teknolojisi ile kaplanan lens, ön ve arka yüzeylerden yansımaları ortadan kaldırır; bu, gözlerinizin mümkün olan en fazla ışığı alması, kontrastı ve netliği iyileştirmesi ve göz yorgunluğunu azaltması anlamına gelir.

    Fotokromik lens teknolojisi ayrıca çeşitli ortam ve koşullara uygun uyarlanabilir kapsama alanı sağlar - lens parlak ışıkta kararır ve düşük ışıkta açılır.

    Geliştirilmiş, tek lensli çerçeve tasarımı çevresel görüşü artırır. Çerçeve ayrıca, iki ayarlanabilir pozisyona ve yastıklı bir oturmaya sahip, uzun süreli konfor sağlayan yumuşak kauçuk burun pedi ile kişiye özel bir his sağlar. Daha fazla sabitleme için camlar, en yoğun sürüşleriniz sırasında gözlükleri yerinde tutan, daha fazla tutuş için Kaymaz MEGOL elastomer şakak ekleriyle tasarlanmıştır.




    Şeffaf, renkli çerçeveli Luce Kapsül Koleksiyonu
    Zeiss Polikarbonat lens ile tavizsiz netlik
    Tek lensli çerçeve tasarımıyla panoramik görüş
    4 havalandırma portu ile en aza indirilmiş buğulanma
    Kaymaz MEGOL elastomer şakak ekleri daha fazla tutuş sağlar ve konfor
    Beden: Normal (M)
    Ağırlık:37gr

    Genişlik 144mm


    ZEISS® ANTI-REFLECTIVE TECHNOLOGY
    Yansıma önleyici teknolojimiz, lenslerin verimliliğini büyük ölçüde artırır. Kaplama, lenslerin ön ve arka yüzeylerinden gelen yansımaları ortadan kaldırır, yani gözlerinizin mümkün olan en fazla ışığı alması, kontrastı ve netliği iyileştirip göz yorgunluğunu azaltır.

    AYARLANABİLİR KATLANIR BURUN PARÇASI
    Özelleştirilmiş bir uyum için iki ayarlanabilir pozisyona sahip yumuşak bir kauçuk burun yastığı, ekstra bir burun köprüsü de ambalajda standart olarak gelir.

    KAYMA ÖNLEYİCİ UÇLAR
    Kaymaz MEGOL elastomer şakak uçları ek tutuş ve rahatlık sağlar

    AKTİF ANTI-SİS HAVALANDIRMA
    Çerçeve, açıldığında lensteki iki kesiği açan veya örten iki renk enjekte edilmiş, özellikle dayanıklı polikarbonat sürgülerle güçlendirilmiştir. Bu, çerçeve ve lensler arasındaki hava akışını devreye sokar ve böylece sürücünün görüşünü kristal netliğinde tutar. Daha da önemlisi, KOO'ya özgü bir tasarım dili yaratır: Estetik bir özellik olarak farklı renk kombinasyonlarına yer verir.

     

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.