VITTORIA  - CORSA

VITTORIA CORSA 700x25 25-28 G2.0 TUBULAR DIŞ LASTİK

6.100,00 TL
3.660,00 TL
Havale ile : TL   3.477,00
Ürün kodu : T23758
Renk kodu : ST041231
RENK..

SİYAH SİYAH

Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tubular Yol Bisiklet Lastiği Nedir?

     

    Tubular (Boru) şeklindeki lastikler geleneksel iç ve dış lastik anlayışından farklıdır. İç ve dış lastiğin bir bütün olarak birleşimi olduğunu söyleyebiliriz. Yapısı kapalı bir tüptür ve çoğunlukla yol bisikletlerinde kullanılır.

    İç lastikli veya tubeless (iç lastiksiz) lastikleri ile karşılaştırıldığında, boru şeklindeki lastik daha hafif olmasının yanı sıra daha yüksek hava basıncına da dayanabilir. Yol bisikleti lastiklerinin maksimum güvenli lastik basıncı yaklaşık 120 psi dir, boru şeklindeki lastik ise 160 psi ya veya daha yüksek basınca kadar ulaşabilir. Nispeten düz yol için daha fazla avantaja sahiptir.

    Ancak tubular şeklindeki lastiklerin montajı oldukça zahmetlidir. Lastikleri janta takmak için çift taraflı yapışkanlı kauçuk kullanmanız gerekir (Tubular lastikler için tubular jant kullanılır. Bu jantların üzerine normal dış lastikler (iç lastikli) lastikler veya iç lastiksiz lastikler takılamaz). İç lastiksiz lastiklerin yanı sıra montaj için iyi bir teknik servis bilgisi gerektirir.

    Tubular lastiklerde, küçük deliklerle başa çıkmak için boru şeklindeki lastiğe patlak önleyici sıvı madde doldurabilirsiniz.  Daha büyük “yaralar” için manuel olarak dikiş atılması gerekir. Elbette bu beceriye hâkim olan çok az sayıda teknisyen var. Hasar büyükse sürücü genellikle boru şeklindeki lastiği doğrudan değiştirir.

    Tubular Lastikleri kimler kullanır?

    Yol yarışlarında, zamana karşı yarışlarda ve cyclocross'ta genelde tubular lastikler kullanılır. Boru şeklindeki bu lastikler, iç lastiğin alttan lastiğe dikildiği tam yuvarlak lastiklerdir, Lastik janta yapıştırılarak güçlü bir bağ oluşturulur ve patlak durumunda lastiğin janttan çıkma riski azalır.

    Lastiğin janttan çıkma şansının azalması (güvenlik) nedeniyle bisiklet yarışçılarının tercihi olmuştur

    Tubular Lastiklerin Avantajları ve Dezavantajları?

    Birincil avantajı güvenliktir. Düşük basınçlarda veya aniden patlamalarda janttan ayrılamaz (düzgün bir şekilde yapışmışsa yapmamalı), tekerleği sıkıştıramaz ve sert bir metal gibi bir çarpışmaya neden olamaz. Sürücü güvenli bir şekilde yavaşlayarak durabilir.

    Boru şeklindeki lastiklerin avantajları, daha yüksek maksimum şişirme basıncına izin vermesi ve hafif olması, mükemmel şok emme performansına sahip olması.

    Dezavantajları ise pahalı olması, montajının daha zor olması

     


    Birinci sınıf pamuklu kaplama, yol yüzeyine daha yakın uyum sağlayarak daha yumuşak bir sürüş, daha kolay yuvarlanma ve daha iyi kavrama sağlar
    İşlevselleştirilmiş GRAPHENE 2.0 bileşimi daha yüksek hız sağlar
    Daha uzun aşınma ömrü, daha düşük direnç ve yanlarda daha iyi kavrama için lastik sırtında 4 bileşik (4C)
    VITTORIA Corsa G2.0 tubular 700x25c Amber yanak yol lastiği  yıllardır profesyonellerin yarış günü tercihi olmuştur ve şimdi 4C Grafen bileşik teknolojisi ile her zamankinden daha iyi! En yeni Corsa, markanın bir evrimidir ve pazara endüstride bir ilk olan çok sayıda teknoloji sunar.

    Esnek ancak dayanıklı 320 TPI Corespun-K ile güçlendirilmiş gövde yapısıyla başlayan ve 4 farklı Grafen bileşiğinin tescilli bir karışımını ekleyen yeni Corsa, performansı:hız, esneklik, dayanıklılık ve güvenilirliktir. İster Grand Tour ister yerel bir eleştiri kazansın, Corsa ailesi birinci sınıf performans sunar..
     

    Özellikler:
    Lastik tipi: Katlanır lastik 
    Kullanım amacı : Yol bisikleti, triatlon
    Boyut (inç): 28 | 700 x 25C
    Boyut (ETRTO): 25 - 622
    Uygulama: Corespun karkas
    Kauçuk bileşik: Grafen 2.0, 4C bileşik
    Karkas: 320 TPI
    Tür: Borulu
    Tubeless özelliği: Yok
    E-bisiklet uyumluluğu: Yok
    Profil: Uzunlamasına oluklarla yarış odaklı
    Önerilen hava basıncı : 7,0 - 10,0 bar (101-145 PSI)
    Önerilen jant genişliği: 15-20 mm
    Renk:Siyah / amber yanık




    25-622 (700x25C)
    Boyutlar: 700 x 25c 
    ETRTO: 25-622
    Üretici kodu: 11E00099


     
    Güçlü / Zayıf Yönleri:
    Hız: 9 (10 üzerinden) 
    Kilometre: 9 (10 üzerinden) 
    Kavrama: 9 (10 üzerinden) 
    Koruma: 8 (10 üzerinden) 
    Ağırlık: 10 (10 üzerinden) 
    Pürüzsüzlük: 9 (10 üzerinden)
     

     


    Teknolojileri:
     
    GRAPHENE 2.0 (G 2.0)
    Vittoria'nın ödün vermeyen benzersiz yeni grafit karışımıdır. G+ karışımının düşük yuvarlanma direnci, kuru zeminde tutunma, dayanıklılık ve aşınma direnci gibi bilinen özelliklerinin yanı sıra Graphene 2.0 , ıslak ve nemli yollarda da size en üst düzeyde yol tutuşu sunuyor .
     
    Corespun 320 TPI
    Bu, en gelişmiş Corespun karkasıdır ve Kevlar® eklenmemiş en iyi pamuk/polyester liflerinden yapılmıştır.

    4 bileşik (4C)
    Vittoria'nın ürün performansını ödün vermeden artırmak için özel bir şirket içi geliştirmesidir! Vittoria 4C, aynı lastik için dört farklı kauçuk malzeme kullanan bir katmanlama işlemidir. 4C prosesi benzeri görülmemiş bir çok yönlülük sunar çünkü taban ve yüzey kumaşları, sırtın hem ortasında hem de yan yüzeylerinde birbirinden ayrılabilir.
    Malzemelerin farklı özellikleri sayesinde, sırtın ortasında uzun kilometre yapmak için sert ve virajlarda yüksek tutuşun gerekli olduğu kenarlarda yumuşak, farklı hareket alanları vardır.

    Corespun 320 TPI
    Bu, en gelişmiş Corespun karkasıdır ve Kevlar® eklenmemiş en iyi pamuk/polyester liflerinden yapılmıştır.


    Teslimat kapsamı: 1 adet VITTORIA CORSA 700x25 G2.0 TUBULAR DIŞ LASTİK

     
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.