MUC-OFF  -  PUNK PUDRA

MUC-OFF BOTTLE FOR LIFE BUNDLE PUNK PUDRA BİSİKLET TEMİZLEYİCİ

1.856,00 TL
1.670,40 TL
Havale ile : TL   1.586,88
Ürün kodu : T23509
Renk kodu : ST040946
RENK..

PEMBE PEMBE

Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Video
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Muc-Off Bottle For Life Bundle Punk Pudra Bisiklet Temizleyici 

    Tek kullanımlık plastiğin canına okuyun! Gezegenimizin bakımını sürüşümüz kadar ciddiye alıyoruz, bu nedenle çevre üzerinde mümkün olan en düşük etkiye sahip nihai bisiklet temizleme paketini oluşturmak istedik.

    Paketin içinde, iki adet 1 litrelik normal Bisiklet Temizleyici şişesinden %92 daha az ambalaj kullanan dünyanın ilk plastik içermeyen bisiklet temizleyicisi olan inanılmaz yeni Punk Powder'ımızdan iki poşet bulacaksınız! Tamamen yeni Bottle For Life, zamana ve kire karşı dayanıklı, geri dönüştürülebilir, sağlam bir alüminyum sprey şişesidir! Şişeyi korumak için toksik olmayan, gıda sınıfı silikon bir tabanla birlikte gelir, böylece düşürüldüğünde daha da uzun süre dayanır (düşürüldüğü herhangi bir yüzeyi korurken!) ve engebeli zemine yerleştirildiğinde daha fazla stabilite sunar. 

    İşin daha da güzel yanı, sıfır plastik içeren posta kutusu dostu bir eko pakette gelen yedek Punk Tozları sipariş edebilirsiniz, böylece daha fazla bisiklet temizleyicisi satın almanız gerektiğinde gelecekteki plastik tüketimini artırmanıza gerek kalmaz. Yani, oraya çıkın, gönlünüzce parçalayın, sonra geride mümkün olan en küçük plastik ayak izini bıraktığınızı bilerek kiri temizleyin.

    Kullanma Talimatı

    Boş eski Muc-Off şişenizi alın. (Tetiği şişeden çıkarmak için bir çift ayarlanabilir penseye ihtiyacınız olabilir). Ya da Bottle for Life satın alın.
    Daha hızlı formül aktivasyonu için şişeye  1 litre ılık su doldurun!
    Poşetin bir köşesini çapraz kesim çizgileri boyunca dikkatlice kesin.
    Poşeti dikkatlice doğrudan şişenin üst kısmına dökebilirsiniz. Veya kutuyu kullanarak, basılı çizgileri kılavuz olarak kullanarak kapağın iç kısmını birlikte katlayın ve bunu tozu şişenize dökmek için bir huni olarak kullanın. (Bununla ilgili tüm talimatlar için lütfen videomuza bakın.
    Sprey tetiğinizi şişenin üst kısmına geri vidalayın. Sıkı olduğundan emin olun!
    Formülü etkinleştirmek için şişeyi 30-60 saniye boyunca kuvvetlice çalkalayın. Eğer çözülmemiş bir toz fark ederseniz çalkalamaya devam edin!
    Gidip o pis bisikleti temizleyin!

    Temizleme Talimatları
    Temizleyiciyi uygulamadan önce Bisiklet veya motosikleti iyice durulayın.
    Temizleyiciyi parçalar dahil tüm bisiklete püskürtün ve 3-5 dakika bekletin.
    İnatçı kirleri bir fırça veya süngerle çalkalayın.
    Tüm bisikleti taze, temiz suyla iyice durulayın.
    En İyi İpucu - MO-94, Bike Protect veya HCB-1 ürünlerimizle yıkadıktan sonra bileşenleri ve Silikon Parlatıcı ürünümüzü kullanarak kadronuzu ve süspansiyonunuzu her zaman korumayı unutmayın! Bu, yıkamalar arasında kir yapışmasını azaltmaya ve bakımı kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır!

     

    Teslimat kapsamı:  1 adet MUC-OFF BOTTLE FOR LIFE BUNDLE PUNK PUDRA BİSİKLET TEMİZLEYİCİ

  • {{EMBED}}
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.