SIDI  - EAGLE

SIDI EAGLE 10 MTB AYAKKABI

8.612,00 TL
7.750,80 TL
Havale ile : TL   7.363,26
Ürün kodu : T19974
RENK..

KIRMIZI

BEDEN...

42

43

44

Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Sidi Eagle 10 MTB Ayakkabı 
    Zorlu MTB kullanımında mükemmel bir arkadaştır. Bu üst model artık ayağı daha da destekleyen bir MTB RS17 taban ile güncellenmiştir. Bu ayakkabı, çok sayıda teknik detay ve yüksek kalite sayesinde mükemmel uyum ve denge sağlar. Üst ayakkabı, yüksek kaliteli mikrofiber malzeme ve file uçlardan yapılmıştır ve özel işlemden dolayı nefes alabilir ve kir tutmaz. Kapatma sistemi hassas ayar seçenekleri sunar ve gerekirse kısmen değiştirilebilir.


    Teknik Özellikler:


    MTB RS17 taban
    Daha hafif ve daha performanslı olan yeni Sidi MTB tabanı, PU (poliüretan) uçlu naylondan yapılmıştır. Taban sırtının şekli dağ bisikleti için özel olarak tasarlanmıştır, iyi bir tutuş sağlar, çamur dağılımını kolaylaştırır ve doğru dengeyi sağlar. Sidi logolu merkezi ek, kaymaz olarak çalışır ve özellikle daha az deneyimli kullanıcılar için pratik ve kullanışlıdır. Özellikle yürürken daha fazla aşınmaya maruz kalan ayak parmağı alanı vidalarla değiştirilebilir ve yine de özellikle çamurlu zeminlerde çekişi iyileştirmek için krampon takma imkanı sunar. RS17, pedal çevirme sertliği ve yürüme için fleksiyon açısından nihai sonucu temsil eder.
    Tecno 3 Sistemi
    SIDI’nin TECHNO-3 SYSTEM kadranları ayakkabının tüm uzunluğu boyunca uyum sağlar ve üst kısmı kişiselleştirilmiş bir uyum için ayak şekline uyarlar. SIDI’nin ünlü güvenilir ve değiştirilebilir kapakları, sezgisel ve zahmetsiz anında ayarlamalar için tamamen bağlayıcı olmayan tamamen yeni bir tescilli SIDI Wire malzemesi ile geliştirilmiştir. Çoğu SIDI küçük parçası gibi, TECNO-3 BUCKLE servis edilebilir ve değiştirilebilir.
    Yumuşak Basamak 4
    Soft Instep 3 sisteminin daha dar ve daha hafif bir gelişimi. Anatomik biçim, optimum ayarlama ve ayak tabanında eşit basınç dağılımı sağlar. TECNO-3 döner kilit ile her iki tarafta ayarlanabilir.
    Microtech
    Direnç, stabilite, hafiflik, şeffaflık, su geçirmezlik ve çevre dostu özellikler içerir. “Water-Tech” su arıtımı kullanılarak üretilmiştir. Daha düşük çevresel etki, havaya ve çalışma ortamına daha az zararlı emisyonlar ve çözücülerin değil, su bazlı ürünlerin kullanılması, hem çevreye hem de son kullanıcıya faydalıdır.
    Fotolüminesan
    Fotolüminesan malzeme gün ışığını emer ve karanlıkta bırakır. Böylelikle parlak ayakkabılar geceleri en iyi ve çevre dostu görüşü sağlar.
    Kauçuk Burun
    Darbelere ve aşınmaya karşı etkili koruma için yerleşik, kauçuk burunlu.


    Malzeme: üst: mikrofiber
    Taban: karbon fiber takviyeli naylon
    Tek standart: tüm yaygın MTB pedal sistemleriyle uyumlu

    Not: kilit (kal) sistemi daima pedal ile birlikte gelir,ayakkabı ile satılmaz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.