SCOTT  - GAMBLER

2022 SCOTT GAMBLER 920 DAĞ BİSİKLETİ

189.550,00 TL
170.595,00 TL
Havale ile : TL   162.065,25
Ürün kodu : T21849
RENK..

GRİ GRİ

BEDEN...

L

Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)

  • SCOTT Gambler 920, Alunminyum kadroya sahip ön ve arka amörtisörlü bir dağ bisikletidir.
    Rockshox SuperDeluxe Select  şoku, Rockshox Boxxer Select maşası ve performansla seçilen Syncros aksesuarları birlikte geliyor. 
    Zor arazi şartlarında sürüş için tasarlanmış full amortisörlü bir bisikletin keyfini almak istiyorsanız Scott Gambler 920 sizin için ideal bir model olacaktır.


    Genel Özellikleri
    • Gambler Alloy Kadro
    • RS Boxxer Select 200mm Ön Maşa
    • RS SuperDeluxe Select 200mm Arka Şok
    • SRAM GX DH 7 Vites Sistemi
    • Shimano 4 Piston Disc Frenler
    • Maxxis Assegai 2.5" DH Lastikler
      

    KATEGORİSİ:  Downhill, dirt jump, freeride
     
     
    EKİPMANLAR 
    Kadro:Gambler Alloy 6061 / Hydroformed custom butted / BB107 / VLK Virtual 4 Link kinematic / 27.5" (2.6) and 29" (2.5) tire compatible with Geo-BB adj. / SW DH 12x157mm dropout
    Maşa:Rockshox Boxxer Select / DebonAir / Charger RC / Lo Comp / Rebound / 56mm Offset / 20mm Boost through axle / Alloy steerer / 200mm travel
    Arka şok:
    Rockshox SuperDeluxe Select / Rebound / Custom Tune / 225x75mm
    Arka vites:SRAM GX DH / Short cage / 7 Speed
    Vitesler:SRAM GX DH / Trigger Shifter / 7 Speed
    Krank Seti:SRAM Descendant DH DUB / 34T Steel chainring DM / 165mm
    Bb-set:SRAM DUB PF MTB107 / Shell 107x41mm
    Zincir:
    KMC X10
    Kaset:
    SRAM CS PG-720 DH 11-25
    Frenler:
    Shimano BR-MT520 4 piston Disc
    Rotor:
    Shimano SM-RT76 / 6 Bolt / 203mm
    Gidon:Syncros Hixon 1.5 DH / 31.8mm / 15mm Rise/ 8° / 800mm / Syncros Pro DH dual lock-on grips
    Gidon Boğazı:Syncros DH1.5 / 31.8mm / Direct Mount 50mm
    Sele Borusu:
    Syncros DH2.0 / 31.6mm / Alloy6061
    Sele:Syncros Kaslo 2.0 / Crmo Rails
    Furş Seti:Syncros DH Semi integrated / ID 49.6mm / OD 56mm
    Ön Göbek:Formula DHL-92 Boost / 110x20mm thru axle / 
    Arka Göbek:Formula DHL-157 / 157x12mm thru axle / sealed bearings
    Jant Telleri:
    DT Swiss Industry / 2.0 black
    Jantlar:
    Syncros MD30 Disc / 29" / 32H black / Tubeless Ready
    Ön lastik:
    Maxxis Assegai 29x2.5" / 2x60TPI / DH / TR / 3C Maxx Grip
    Arka lastik:
    Maxxis Assegai 29x2.5" / 2x60TPI / DH / TR / 3C Maxx Grip
    Pedal:
    Wellgo B155U SCT / flat / w/replaceable pins
    Ağırlık Kg:
    17.40 (with tubes)
    Ağırlık Lbs:
    38.36 (with tubes)
















































    TEKNOLOJİ

    GAMBLER AYARLANABİLİRLİK

    Yokuş aşağı bisikletlerimiz her zaman ayarlanabilirliğin sınırlarını zorlamıştır. Hem sürücü hem de bisiklet, pistlere, hava koşullarına ve şok seçimine (hava veya bobin) uyum sağlayabilmelidir. Yeni Kumarbaz, bisikletteki diğer bileşenleri değiştirmeden tekerlek boyutları arasında geçiş yapmanızı sağlar.
    Zincir destek uzunluğu, tekerlek boyutu seçiminden bağımsız olarak da ayarlanabilir. 29" ile kısa, elbette. 27,5 ile uzun mu? Evet, o da. Kumarbaz ayrıca yedek açılı kulaklık bardaklarıyla birlikte gelir, böylece kafa açısını tekerlek boyutuna, maşa seçimine vb. göre ayarlayabilirsiniz.

    Ayrıca, yalnızca tekerlek boyutuna göre orta göbek yükseklik ayarına izin vermekle kalmayıp, daha da önemlisi paletlere, şoklara veya sürücü tercihine bağlı olarak geometri/kinematik ince ayarlara izin veren 4 yollu bir çipimiz var. Bisikletin, piste verilen her şok ve sürücü için optimize edilebilir olmasını istiyoruz.


    Tüm bu ayarlamalar dengeye odaklanmamızı sağlar. Ve denge derken, çekiş bulmak için mükemmel kombinasyonları kastediyoruz. Geometri ve şok eğrisi seçenekleri, optimum denge ve çekiş seviyeleri için sürücünün ağırlık merkezinin tekerlekler arasındaki mükemmel noktada olmasına yardımcı olur. Ancak yarış pistleri değiştikçe bu denge noktası da değişir ve tüm bisikletler bununla değişemez - biz bunu yapabilmek istedik.

    Örneğin, dik bir pist için geometriye sahip bir bisiklet, daha düz bir pistte yavaşça yuvarlanacak ve dönüşlerde geniş itecektir, oysa daha düz pistler için ayarlanmış bir bisiklet, bir sürücünün ağırlık merkezini dik bir yokuş için yeterince geride tutmasını zorlaştıracaktır. izler.


    GAMBLER ENTEGRE BASHGUARD VE ZİNCİR CİHAZI

    Bisiklette büyük bir fark yaratması gerekmiyor gibi görünüyor, ama öyle görünüyor. Hatta tüm bisikletin tasarımını dikte ettiğini söyleyerek şaka bile yapıyoruz. Bunu neden tescilli bir parça yapalım? Zincir cihazları normalde birçok farklı bisikletle çalışacak şekilde yapılır ve bu nedenle risk altındadır. Sadece bu tek çerçeve ve belirli bir aynakol dişlisi boyutu aralığı için çalışmasını sağlamamız gerekiyor, böylece kurulumu daha kolay, daha iyi performans gösterebilir, daha hafif olabilir ve çerçeve konstrüksiyonunda bazı avantajlar elde etmemizi sağlayarak ağırlığı daha da azaltır ve güvenilirliği artırır/ dayanıklılık

    Tarihsel olarak, bir zincir kılavuzu / çarpma koruması etrafında tasarım yapmak, bir ön mekanizma etrafında tasarlamaya benziyordu . Kadroda darbe altında bükülebilen ve çerçevede hasar görebilecek dişler bırakabilen ağır, kalıplanmış alaşımlı bir montaj parçası gerektirirler. Bunlar, kadronun ana pivot genişliğini ve zincir destek şeklini kısıtlar. Ek olarak, zincir kılavuzu ve çarpma koruması, ağırlığı daha da artıran bir arka plaka ile birbirine bağlandı.

    Tasarımımızla, artık kalıp içi alaşım montajımız ve kadroda dişlerimiz yok. Daha da önemlisi, daha sert bir bağlantı ve daha iyi yatak ömrü sağlayan daha geniş bir ana mil tasarlayabiliyoruz. Sertliği ve gücü daha iyi korumamıza yardımcı olarak zincir destek şeklimizi optimize edebildik. Kurması ve ayarlaması daha kolay ve daha hafiftir.

    Kadro hasarı olasılığını daha da azaltan, bashguard ile birlikte yerleşik kauçuk amortisörler kullanıyoruz. Son olarak, darbe koruması ve zincir kılavuzu ayrı parçalar olduğundan ya hasar görürlerse tüm sistemi değiştirmeniz gerekmez, yalnızca parçanın kendisini değiştirmeniz gerekir.

    NOT: ÜRÜN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN KUTULU VE DEMONTE OLARAK KARGOYA VERİLMEKTEDİR
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.