GIRO  - AGILIS

GIRO AGILIS MIPS YOL KASK

3.480,00 TL
Havale ile : TL   3.306,00
Ürün kodu : T17938
BEDEN...
Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Agilis Mips, havadar tasarımı hafif daha derin kapsama alanı ve yol ve çok yüzeyli sürüşü amaçlayan bir dizi performans özelliği ile birleştiren bir kask arayan sürücüler için doğru seçimdir.
     
    Uyum ve konum ayarlamalarını birleştirirken ayarlanabilir açılı Loc konum MIPS sistemi sayesinde açılı ve güvenli bir yapıya sahiptir ve açılı bir etki durumunda ek koruma önlemi için MIPS teknolojisiyle entegre olur. Dış Hardbody kabuğu kaskın içine uzanır ve aşırı yığın olmadan dayanıklılığı ve havalandırmayı artırmak için Kalıp İçi işlemimizi kullanarak EPS köpük astarına kalıcı olarak kaynaşmış sert bir polikarbonattan kalıplanır.
     
     
    ÖZELLİKLERİ
    Coolfit ™ Anti-Mikrobiyal dolgu
    Slimline ™ Toka ile tüy hafif dokuma
    Entegre MIPS® teknolojisi
    EPS astarlı Kalıp İçi polikarbonat kabuk
    Roc Loc® 5.5 MIPS
    32 delikli havalandırma
     
    S: 51–55cm
    M: 55–59cm
    L: 59-63cm
    XL: 61–65cm
     
     

    TEKNOLOJİ


    MIPS
    MIPS (Çok Yönlü Darbe Koruma Sistemi), belirli etkilerde ek koruma önlemi sağlayabilen özelliktir. Kaskın içinde ayrıca bulunan dönen katman dışarıdan gelecek darbelere karşı sizi daha fazla korumayı sağlar.

    --------------------------------------------------------------------------------------------

    hardb.jpg (8 KB)
    Kalıp içi sert kabuklu Hardbody ™ alt sargı: İki parçalı kabuk, sert bir dış sert kabuğu, fazla ağırlık olmadan dayanıklılık için astarla kalıcı olarak kaynaşmış polikarbonat bir alt kabuk ile birleştirir.

    --------------------------------------------------------------------------------------------

    rocloc.jpg (7 KB)
    Roc Loc 5 fit sistemi: Konfor, kararlılık, ayarlanabilirlik ve ağırlık tasarrufunda endüstri ölçütü. Kaskların uyumunu ve rahatlığını artırmanın yanı sıra Roc Loc® 5, tek bir elinizle kaskın uyum gerginliğini ve arkaya doğru eğimini saniyeler içinde kolayca özelleştirmemizi sağlar. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.