GIRO  - VASONA

GIRO VASONA MIPS KASK

2.899,00 TL
Havale ile : TL   2.754,05
Ürün kodu : T18296
BEDEN...
Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Sizi güneşten koruyabilecek çıkarılablir bir vizör, sizi soğutmak için 22 havalandırması ve Mıps'in ek avantajı ile Vasona Mıps kaskı her zaman her sürüş için ideal bir seçimdir.
    Ayarlanabilir Roc Loc Sport uyum sistemimiz ile rahat, Universal Fit bir kadın bedeninde üretilen Vasona MIPS® kaskının oturması, montajı hızlı ve zahmetsiz hale getirmek için kadranın basit bir şekilde çevrilmesiyle özel olarak ayarlanabilir. 


    ETKI YÖNETİMİ: ENTEGRE MIPS (ÇOK YÖNLÜ DARBE KORUMA SISTEMI) - AÇILI BIR DARBE DURUMUNDA DÖNME KUVVETLERINE KARŞI EK BIR KORUMA ÖLÇÜSÜ SAĞLARKEN, MÜKEMMEL STABILITE VE UZUN MENZILLI RAHATLIK IÇIN UYUMU / HISSI ÖZELLEŞTIRMENIZE OLANAK TANIR
    YANSITMA: YANSITICI VURGULAR
    MALZEME: KALIP YAPIMINDA, TAM SERT GÖVDE KABUĞU, KOMPAKT ŞEKIL
    VİZÖR: QUICK LINK ÇIKARILABILIR VIZÖR
    FİT SİSTEMİ: ROC LOC SPOR MIPS


    BEDEN ÖLÇÜLERİ: 
    STANDART: 50-57 CM


    TEKNOLOJİ:



    ENTEGRE MIPS
    Tüm Giro kaskları, sıkı güvenlik standartlarını karşılarken ve aşarken mümkün olduğunca fazla enerjiyi azaltmak için tasarlanmıştır.
    Giro'nun Entegre Mıps donanımlı kasklarının amacı, MIPS kayma düzlemini kaskın ayarlanabilir uyum sistemiyle birleştirerek uyumu ve rahatlığı arttırırken dönme kuvvetlerini azaltmaktır.
    Giro, bu teknolojiyle donatılmış kaskların, belirli darbelerde sürücünün beynine aktarılabilecek dönme kuvveti miktarını azalttığına inanmaktadır.
    --------------------------------------------------------------------------------------------

    hardb.jpg (8 KB)
    Kalıp içi sert kabuklu Hardbody ™ alt sargı
    İki parçalı kabuk, sert bir dış sert kabuğu, fazla ağırlık olmadan dayanıklılık için astarla kalıcı olarak kaynaşmış polikarbonat bir alt kabuk ile birleştirir.

    --------------------------------------------------------------------------------------------

    kadinseri.jpg (7 KB)
    KADIN SERİSİ

    Kadın Serisi, kadın sürücülerin taleplerine göre uyarlanmış çok çeşitli kask stilleri, uyumlar ve fiyatlar koleksiyonudur.

    Bayan serisi kasklarında ayrıntı düzeyi ve renk aralığı benzersiz olsa da, benzersiz bir “kadın oturuşu “ özelliği taşımazlar. Bunun nedeni, ortalama kafatası çapı ölçümü dışında kadın ve erkek kafaları arasında anatomik bir fark olmamasıdır. Giro kask boyutları insan nüfusunun %98 ini kapsadığından Kadın serisinin kadınlara diğer tüm markalardan daha fazla seçenek sunar.


    --------------------------------------------------------------------------------------------

    universalfit.jpg (9 KB)

    BOYUTLANDIRMA

    Universal Fit kasklarımız, ilk denemede hemen hemen herkes için harika görünecek ve mükemmel uyacak şekilde şekillendirilmiştir.

    Belirli müşteri gruplarına göre özel kabuk boyutları geliştirilerek ve bunları kolayca ayarlanabilen bir yerleştirme sistemiyle birleştirerek , birden fazla boyutu denemenin zorluğu veya masrafı olmadan, kutudan çıkar çıkmaz doğru uyumu elde ermeniz kolaydır.

    --------------------------------------------------------------------------------------------

    Rocsport.jpg (9 KB)

    ROC LOC SPORT MIPS FIT SİSTEMİ

    Roc Loc Sport Mıps fit sistemi, 7cm’lik ayar aralığı ile tel elle kolay kullanım sunar. Kendinden emin tıklama hissi ve sesi, binicilerin kaskın rahat bir oturuşa uyum sağladığını bilmelerini sağlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.