ORTLIEB  - ULTIMATE

ORTLIEB F3123 ULTIMATE SIX CLASSIC 7L GİDON ÇANTASI

2.565,00 TL
Havale ile : TL   2.436,75
Ürün kodu : T16910
Renk kodu : ST032189
Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Dayanıklı ve su geçirmez polyester kumaştan üretilen ORTLIEB Ultimate Six Classic, tüm bisiklet turu meraklılarının vites yönetim planında önemli bir rol oynayan kompakt bir gidon çantasıdır. Düz taban ve güçlendirilmiş kapak, stabiliteyi garanti eder. Gidona sabitlendikten sonra hem kapak hem de çanta tek elle sabitlenebilir. Cüzdan, kimlik ve anahtarlar fermuarlı değerli eşya bölmesinde veya anahtar çengelinde güvenle saklanır. Çıkarılabilir omuz askısına sahiptir. 

    Bu model, seyir halindeyken yüksek performanslı kameranız gibi herhangi bir özel teçhizatı güvenli bir şekilde yerleştirmek istemeniz durumunda farklı uçların kullanılmasını sağlar. Gidon çantası çıkarılabilir bir omuz askısı, bir reflektör ve fermuarlı bir iç cep ile birlikte gelir. Çanta, önceki ORTLIEB nesillerinin gidon adaptörünün yanı sıra Rixen & Kaul Klickfix montaj sistemleriyle uyumludur. 


    Su geçirmez ORTLIEB kalitesinin temeli, her uygulama alanı için özel olarak geliştirilmiş yüksek kaliteli malzemelerdir. Polyester, Naylon ve Cordura kumaşlar tek veya çift taraflı olarak kaplanmaktadır. Tek taraflı kaplama ile tekstil görünümü korunur; çift taraflı kaplama ile tanıdık branda görünümü oluşturulur. Bunlar, son derece yüksek su direncini garanti eden ve ticari olarak temin edilebilen çadır kumaşı veya sırt çantası kaplamalarından çok daha üstün olan termoplastik plastik kaplamalardır.

    ORTLIEB Sport-Roller Classıc çantanın uretim malzemesi  PVC kaplı Polyester(PD620-PS490) kumaştır. PVC kaplı polyester ,Bir polyester ince kumaş, bir bağlayıcı veya yapışkan madde ve bir dış PVC kaplamadan oluşur. İnce dokulu kumaş, (başlangıçta sıvı formda uygulanan) kaplamayı destekler ve elde edilen kumaşın gerilme mukavemetini, uzamasını, yırtılma mukavemetini ve boyutsal stabilitesini sağlar. Formülüne bağlı olarak, PVC kaplama malzemeyi su geçirmez ,UV ışınlarına karşı dirençli hale getirir ve malzemeye ilave güç ve dayanıklılık kazandırır. RF (Radyo Frekansı) kaynağı veya sıcak hava kaynağı ile dikilebilir veya ısıyla yapıştırılabilir.


    Kullanım alanı:  City, Touring & Trekking
    Malzeme:  PVC kaplı polyester kumaş (PD620, PS490)
    Montaj:Gidona(Karbon gidonlarla kullanılmaz)
    Koruma sınıfı: IP 64 su ve toz geçirmez
    Yükseklik: 21 cm
    Genişlik: 24cm
    Derinlik: 13cm
    Hacim: 7 litre
    Yük Kapasitesi (maks.):5kg

    Ağırlık: 570gr


    Özellikleri
    Manyetik kapamalı güçlendirilmiş kapak
    Fermuarlı ve anahtarlı çantalı iç cep
    Taşıyabilmek ve rahatlık için çıkarılabilir omuz askısı
    Düz taban ve iç takviye
    Çantanın ön tarafında yüksek yansıtıcılığa sahip 3M Scotchlite reflektör
    Montaj bloğu üzerinde küçük reflektör
    Rixen & Kaul ürünleri ile uyumlu montaj (Klick-Fix sistemi)
    Almanya'da üretilmiştir 
    IP 54 = toz geçirmez, düşük toz girişi mümkündür, her yönden su sıçramasına karşı korumalı




    % 100 Su Geçirmez
    Sevdiğiniz şeyleri kuru tutun Ortlieb su yalıtımı konusunda hiçbir taviz vermez: Ekstrem koşullar altında bile ekipmanınızın kuru ve iyi korunmuş olduğuna her zaman güvenebilirsiniz.

    Almanyada üretim
    Tüm Ortlieb ürünleri Almanya, Nürnberg yakınlarındaki Heilsbronn'daki şirket merkezinde üretilmektedir. Birçok tedarikçi de yakın çevrede bulunmaktadır. Malzemenin yaklaşık% 70'i Almanya'dan geliyor. Sürdürülebilirlik söz konusu olduğunda, bu gurur duyulacak bir şeydir. Ve bu 1982'den beri!



    Teslimat kapsamı:
    - 1 adet Ortlıeb Ultimate Six Classıc Gidon Çantası 7L 
    - 1 adet Ortlieb omuz askısı

    NOT: ÇANTAYI TAKMAK İÇİN OLAN ADAPTÖR DAHİL DEĞİLDİR.

     

    Çanta alındığında aşağıdaki adaptörün alınması yeterli olacaktır

    ORTLIEB E185 KİLİTLİ GİDON ÇANTASI MONTAJ SETİ

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.