ORTLIEB  - N24

ORTLIEB N46 4L SU TORBASI

735,00 TL
Havale ile : TL   698,25
Ürün kodu : T22474
Renk kodu : ST039353
RENK..

MAVİ MAVİ

Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Plastik veya alüminyum şişelere hafif alternatif. Kompakt Su Torbası, sırt çantasına sabitlemek için kayışlara sahiptir ve yırtılmaya karşı dayanıklı ve su geçirmez kumaştan yapılmıştır. İç kısımdaki gıda sınıfı kaplama, suyunuzun güvenli taşınmasını sağlar. Tokalı iki kol sayesinde kollara veya araçlara kolayca sabitlenebilir.

    DİĞER ÖZELLİKLER
    + Kamp duşu
    + Koltuk veya baş yastığı
    + Yamaç paraşütü için ağırlık
    + Dalış için kaldırma kuvveti araçları
    + Su arıtma için dış filtrelerle birleştirilebilir
    + Hidrasyon sistemi olarak kullanım için içme hortumuyla birleştirilebilir

    Yükseklik: 38cm
    Genişlik: 25cm
    Derinlik: 30cm
    Hacim: 4 litre
    Ağırlık: 130 g 

     

    TAVSİYE: Tüm su kapları yalnızca su için uygundur (maks. Sıcaklık 60 ° C / 140 ° F). Alkollü, tatlı veya asitli sıvılar için kullanmayın. İçme suyunu çok uzun süre ısıya maruz bırakmayın. Suyu düzenli olarak değiştirin. Kuru ve açık olarak saklayın. İçini takma diş temizleme tabletleri ile temizleyin. Dışını ılık su, fırça ve nötr sabunla temizleyin. Valfi düzenli olarak temizleyin.

     

    % 100 Su Geçirmez: Sevdiğiniz şeyleri kuru tutun Ortlieb su yalıtımı konusunda hiçbir taviz vermez: Ekstrem koşullar altında bile ekipmanınızın kuru ve iyi korunmuş olduğuna her zaman güvenebilirsiniz.

    Almanyada üretim: Tüm Ortlieb ürünleri Almanya, Nürnberg yakınlarındaki Heilsbronn'daki şirket merkezinde üretilmektedir. Birçok tedarikçi de yakın çevrede bulunmaktadır. Malzemenin yaklaşık% 70'i Almanya'dan geliyor. Sürdürülebilirlik söz konusu olduğunda, bu gurur duyulacak bir şeydir. Ve bu 1982'den beri!



    Alman yapımı  PVC yok  BPA yok

     

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.