VITTORIA  - CORSA

VITTORIA CORSA CONTROL 700x28 28-28 G2 TUBULAR DIŞ LASTİK

6.115,00 TL
3.669,00 TL
Havale ile : TL   3.485,55
Ürün kodu : T23785
Renk kodu : ST041365
RENK..

SİYAH SİYAH

Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tubular Yol Bisiklet Lastiği Nedir?

     

    Tubular (Boru) şeklindeki lastikler geleneksel iç ve dış lastik anlayışından farklıdır. İç ve dış lastiğin bir bütün olarak birleşimi olduğunu söyleyebiliriz. Yapısı kapalı bir tüptür ve çoğunlukla yol bisikletlerinde kullanılır.

    İç lastikli veya tubeless (iç lastiksiz) lastikleri ile karşılaştırıldığında, boru şeklindeki lastik daha hafif olmasının yanı sıra daha yüksek hava basıncına da dayanabilir. Yol bisikleti lastiklerinin maksimum güvenli lastik basıncı yaklaşık 120 psi dir, boru şeklindeki lastik ise 160 psi ya veya daha yüksek basınca kadar ulaşabilir. Nispeten düz yol için daha fazla avantaja sahiptir.

    Ancak tubular şeklindeki lastiklerin montajı oldukça zahmetlidir. Lastikleri janta takmak için çift taraflı yapışkanlı kauçuk kullanmanız gerekir (Tubular lastikler için tubular jant kullanılır. Bu jantların üzerine normal dış lastikler (iç lastikli) lastikler veya iç lastiksiz lastikler takılamaz). İç lastiksiz lastiklerin yanı sıra montaj için iyi bir teknik servis bilgisi gerektirir.

    Tubular lastiklerde, küçük deliklerle başa çıkmak için boru şeklindeki lastiğe patlak önleyici sıvı madde doldurabilirsiniz.  Daha büyük “yaralar” için manuel olarak dikiş atılması gerekir. Elbette bu beceriye hâkim olan çok az sayıda teknisyen var. Hasar büyükse sürücü genellikle boru şeklindeki lastiği doğrudan değiştirir.

    Tubular Lastikleri kimler kullanır?

    Yol yarışlarında, zamana karşı yarışlarda ve cyclocross'ta genelde tubular lastikler kullanılır. Boru şeklindeki bu lastikler, iç lastiğin alttan lastiğe dikildiği tam yuvarlak lastiklerdir, Lastik janta yapıştırılarak güçlü bir bağ oluşturulur ve patlak durumunda lastiğin janttan çıkma riski azalır.

    Lastiğin janttan çıkma şansının azalması (güvenlik) nedeniyle bisiklet yarışçılarının tercihi olmuştur

    Tubular Lastiklerin Avantajları ve Dezavantajları?

    Birincil avantajı güvenliktir. Düşük basınçlarda veya aniden patlamalarda janttan ayrılamaz (düzgün bir şekilde yapışmışsa yapmamalı), tekerleği sıkıştıramaz ve sert bir metal gibi bir çarpışmaya neden olamaz. Sürücü güvenli bir şekilde yavaşlayarak durabilir.

    Boru şeklindeki lastiklerin avantajları, daha yüksek maksimum şişirme basıncına izin vermesi ve hafif olması, mükemmel şok emme performansına sahip olması.

    Dezavantajları ise pahalı olması, montajının daha zor olması

     

    En zorlu yol koşulları için
    Siz istediniz ve biz teslim ettik Corsa Control, yağlı kaldırım taşları ve engebeli yolların üstesinden klasik Corsa'nın tüm güveniyle gelir. Aynı 320 TPI Corespun-K takviyeli kasayı ve teknik 4C Graphene bileşik teknolojisini paylaşan Corsa Control, dokulu omuz sırtı deseni Bu şerit sırt deseni, Corsa Control sırt desenine dinamik performans katarak kaygan yüzeylerde kavramayı artırmanın yanı sıra daha fazla dayanıklılık sağlar 


    Özellikleri

    • En yüksek hız ve dayanıklılık
    • Daha fazla delinme koruması için daha kalın grafenle güçlendirilmiş sırt
    • Sonsuz tutuş ve maksimum konfor için pamuklu gövde
    • Strade Bianche 2021 ve Gent-Wevelgem 2021'de kazanıldı



    Genel Özellikler
    ETRTO Ölçü: 28-622
    Ölçü: 700x28C
    Lastik Ölçüsü (İnç): 28x1.20
    Dış Lastik Tipi: Tubular
    Lastik Versiyonu: G+
    Lastik genişliği: 30mm
    Malzeme: Corespun K 320 TP




    Model İndeksi:
    Boyutlar: 700 x 28c 
    ETRTO: 28-622
    Fabrika Numaraları: 11A00114


     
    Teknolojileri:

    Grafen 2.0
    Birinci nesil grafenden farklı olarak, yeni 2.0 grafen, belirli lastik performanslarını geliştirmek için işlevselleştirildi. Başka bir deyişle, birinci nesil grafen bileşiklerinin çıtayı eşit şekilde yükselttiği yerde, Graphene 2.0 her bir performans ölçütünü noktasal olarak belirler ve diğerlerine göre orantısız bir şekilde artırır. Vittoria artık Graphene'i, özellikle hız, ıslak yol tutuş, dayanıklılık ve delinme direnci için bir performans artışı elde edebilecek şekilde uygulayabiliyor.

    Vittoria 4C Bileşik
    Vittoria 4C bileşik katmanlama teknolojisi, sırtın hem orta hem de yan bölgelerinde ayrı taban ve yüzey bileşikleri içerir. Bu yaklaşım, Graphene 2.0 bileşiğinin doğru sertliğini tam olarak maksimum viraj alma, tırmanma, yuvarlanma ve frenleme performansı için gereken yere yerleştirerek, sırt tabanının ve sırt yüzeyinin esnekliğini ayrı ayrı ince ayar yapmaya izin verir. Ek olarak, sağlam taban bileşimi delinmelere karşı dirençli olduğundan ve daha derin dağ bisikleti izleri için sağlam bir taban sağladığından, dayanıklılık ve delinme koruması da iyileştirilir.

    Corespun T 320 TPI
    Vittoria'ya özel mevcut en iyi ipliği kullanır. Bu özel 320 TPI, pistte kullanılan en yüksek basınçları sürdürmek için şimdiye kadarki en hafif, en esnek ve en hızlı kasayı yapar. Corsa Speed ​​ve Pista Speed ​​bu özel kasa tipini kullanır.

     


    Teslimat kapsamı:  1 adet 
    VITTORIA CORSA CONTROL 700x28C G2 TUBULAR DIŞ LASTİK
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.