VITTORIA  - CORSA

VITTORIA CORSA SPEED 700x25 (25-28) G2 TUBULAR DIŞ LASTİK

6.370,00 TL
3.822,00 TL
Havale ile : TL   3.630,90
Ürün kodu : T23756
Renk kodu : ST041248
RENK..

SİYAH-AMBER YANAK

Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tubular Yol Bisiklet Lastiği Nedir?

     

    Tubular (Boru) şeklindeki lastikler geleneksel iç ve dış lastik anlayışından farklıdır. İç ve dış lastiğin bir bütün olarak birleşimi olduğunu söyleyebiliriz. Yapısı kapalı bir tüptür ve çoğunlukla yol bisikletlerinde kullanılır.

    İç lastikli veya tubeless (iç lastiksiz) lastikleri ile karşılaştırıldığında, boru şeklindeki lastik daha hafif olmasının yanı sıra daha yüksek hava basıncına da dayanabilir. Yol bisikleti lastiklerinin maksimum güvenli lastik basıncı yaklaşık 120 psi dir, boru şeklindeki lastik ise 160 psi ya veya daha yüksek basınca kadar ulaşabilir. Nispeten düz yol için daha fazla avantaja sahiptir.

    Ancak tubular şeklindeki lastiklerin montajı oldukça zahmetlidir. Lastikleri janta takmak için çift taraflı yapışkanlı kauçuk kullanmanız gerekir (Tubular lastikler için tubular jant kullanılır. Bu jantların üzerine normal dış lastikler (iç lastikli) lastikler veya iç lastiksiz lastikler takılamaz). İç lastiksiz lastiklerin yanı sıra montaj için iyi bir teknik servis bilgisi gerektirir.

    Tubular lastiklerde, küçük deliklerle başa çıkmak için boru şeklindeki lastiğe patlak önleyici sıvı madde doldurabilirsiniz.  Daha büyük “yaralar” için manuel olarak dikiş atılması gerekir. Elbette bu beceriye hâkim olan çok az sayıda teknisyen var. Hasar büyükse sürücü genellikle boru şeklindeki lastiği doğrudan değiştirir.

    Tubular Lastikleri kimler kullanır?

    Yol yarışlarında, zamana karşı yarışlarda ve cyclocross'ta genelde tubular lastikler kullanılır. Boru şeklindeki bu lastikler, iç lastiğin alttan lastiğe dikildiği tam yuvarlak lastiklerdir, Lastik janta yapıştırılarak güçlü bir bağ oluşturulur ve patlak durumunda lastiğin janttan çıkma riski azalır.

    Lastiğin janttan çıkma şansının azalması (güvenlik) nedeniyle bisiklet yarışçılarının tercihi olmuştur

    Tubular Lastiklerin Avantajları ve Dezavantajları?

    Birincil avantajı güvenliktir. Düşük basınçlarda veya aniden patlamalarda janttan ayrılamaz (düzgün bir şekilde yapışmışsa yapmamalı), tekerleği sıkıştıramaz ve sert bir metal gibi bir çarpışmaya neden olamaz. Sürücü güvenli bir şekilde yavaşlayarak durabilir.

    Boru şeklindeki lastiklerin avantajları, daha yüksek maksimum şişirme basıncına izin vermesi ve hafif olması, mükemmel şok emme performansına sahip olması.

    Dezavantajları ise pahalı olması, montajının daha zor olması

     


    Şimdiye kadar test edilen en hızlı bisiklet lastiği, piyasadaki en hafif gövdeye sahiptir. 

    Yarış gününe özel bu lastik, lastik teknolojisinde çıtayı yükseltti! Corsa Speed, daha sonra ultra ince Corespun-T kasayla eşleştirilen özel bir Graphene bileşiği kullanıyor. Sonuçta, en düşük yuvarlanma direncini koruyan ve aynı zamanda Corsa markasına özgü esneklik ve olağanüstü ıslak hava tutuşunu sağlayan bir lastik ortaya çıkıyor. Mutlak hız en büyük önceliğiniz olduğunda, başka hiçbir şeyi kabul etmeyin!

     Özellikleri

    • İşlevselleştirilmiş GRAPHENE 2.0 bileşiği minimum yuvarlanma direnci sağlar.
    • Zaman denemeleri için profesyonel sürücülerin lastik seçimi. 2018 Tour de France, Giro d'Italia ve Vuelta a España'nın tüm zamanların kazananı
    • Ultra ince Corespun-T kasa - 320 TPI
    • Klasik boru biçimi
    • Vana uzunluğu: 50mm


    320 TPI Corespun-K Muhafaza: Hafif pamuklu ve dayanıklı aramid, birincisinin sezgisel, esnek sürüş kalitesini ikincisinin aşınma direnciyle birleştiren 320 TPI bir kasa içinde bükülmüş. Küçük darbeler yumuşatılır, palet sesi kapatılır ve yuvarlanma direnci azaltılır.  

    Grafen 1C Bileşiği: Yüksek kavrama, minimum yuvarlanma direnci ve düşük ağırlık için Grafen ile tasarlanmış devrim niteliğinde bir bileşik. Basit, esnek, üstün ve velodrom için ideal.


    Teknik Özellikler

    kullanım  : Yol Bisikleti
    tekerlek boyutu : 28"
    lastik tipi : Tubular
    ETRTO : 25-28
    karkas yoğunluğu : 320TPI/EPI
    lastik genişliği : 25mm
    lastik bileşiği : Grafen 2.0 | Pamuk
    ağırlık : 205g













    Üretici kodu: 11E00123


    Teslimat kapsamı: 1 adet VITTORIA CORSA SPEED 700x25 (25-28) G2 TUBULAR DIŞ LASTİK
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.